Thuis

Shenzhen Double Building Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Dubbel Bouwmaterialenco., Ltd werd gevonden op 2000 jaar. Het is bezit een hardwarefabriek wat zich op de trap, het omheinen het puntontwerp en de fabrikant concentreren. Wij maken ook een deel in een Kabinetsfabriek en een venster & deurfabriek uit, zodat kunnen wij diverse types van producten zoals trap, balustrade, venster & deur, keukenkast en badkamerskabinet enz. leveren.

Met 19 jaar in de industrie wij waardevolle ervaring zowel in commercieel als woonproject aanbieden, kunnen wij kleine en grote projecten behandelen. Als professionele leverancier voor bouwmaterialen, kennen wij goed de bouwverordening in het grootste deel van land, wij het bezitswerk met ontwikkelaar, contractant, ontwerp & architectenbedrijf, de laatste jaren bieden wij ook de dienst voor één of andere huiseigenaar aan, hebben wij met over dan 89 landen gewerkt en heel wat beroemd project gebeëindigd, krijgt Ons project goed terugkoppelt van onze klant, zijn zij van de V.S., Australië, Fiji, Kaaimaneiland, Thailand, IJsland, Haïti, Mauritius, Saudi-Arabië, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, de Maldiven, Mauritius, Zuid-Afrika, Marokko, Algerije, enz.

Lijdt u nog hoe te om een aardige leverancier voor uw project te kiezen? Zeker wij zullen het het reusachtig werk om met vele verschilleverancier zijn te communiceren aangezien u brede waaier producten voor uw project moet kopen, nu vindt u ons, zal alles gemakkelijk worden, Uw verzend enkel ons uw huisplan en ken uw vraag, kan Ons Dubbel Bouwmaterialenco., Ltd elk van deze producten voor u werken, hebben wij een speciaal team om verschilproducten op te volgen, zijn zij zeer professionele kerel, word eens uw tekening/vereiste, zal ons ontwerpteam hen beëindigt het verdere werk bijstaan. Het besparingsgeld & de besparing uw projecttijd, waarom niet hebben een poging?

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2000 Jaar -- Dubbele die de Bouwfabriek op Foshan wordt gevestigd

2008 Jaar -- Wij beginnen uitvoeren Zaken

2013 Jaar -- Wij beginnen impliceren Vensterdeur & de Kabinetsindustrie

2015 Jaar -- Wij concentreren ons op Één Eindeoplossing voor Project

2016 Jaar -- Wij plaatsen een bureau in Shenzhen voor ontvangen Cliënten van Overzee

Onze Volgende Post om Hoogste Leverancier voor Bouwmaterialen te zijn

China Shenzhen Double Building Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Double Building Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Shenzhen Double Building Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Shenzhen Double Building Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : dBm

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 90% - 100%